Beszéljük meg egy sör mellett!

IT Kocsma

Esport bár forradalom – Ezek a legjobb helyek Budapesten

2017. december 19. - IT Kocsma Admin

Az elmúlt két év nagy változásokat hozott az egész országban, Budapesten öt új hely nyílt, ahol a geekek nemcsak játszhatnak, különböző programok, bulik, versenyek várják őket, közösen nézhetik kedvenc játékosaikat vagy csapatukat. Összeszedtük azokat a helyeket, ahol a gamerek lazulhatnak, végre van lehetőség kimozdulni az otthoni cuccok mellől!

InGame Esport Lounge & VR Arcade

A többi hazai esport bárral szemben ez a hely nem a fiatal felnőtt korosztályra lőtt, sokkal inkább a középkorúakra, akik már akár 1982-ben is játszottak. Az InGame tehát elsősorban azokat a harmincas, negyveneseket veszi célba, akik koruk dacára még mindig érdeklődnek a video játékok iránt, de a koruknak megfelelő környezet veszi körbe őket és az ő igényeiknek is megfelelnek a szolgáltatások.  A hely adottságainál fogva alkalmas arra, hogy komplett rendezvényeket is lebonyolítsanak mi is lehetne menőbb, mint a karácsonyi céges buli egy ilyen helyen? A bár egyik extrája, hogy egy hatalmas kivetítőn nyomon követhetők az aktuális Esport események. Az InGame egyik kimondott specialitása, hogy olyan különleges és minőségi italok kaphatók, amelyek akár egy különlegesebb bárban sem, nagy a választék például whiskey-ből! Ám ez nem jelenti, hogy a vendégek játék közben folyamatosan igyanak, sőt! A HTC Vive, a jelenleg elérhető legfejlettebb virtuális valóság eszköz még alkohol nélkül is szédülést okozhat!

https://www.facebook.com/InGameesport/

BarCraft 1 és Barcraft 2

Budapest első esport bárja a nyitás óta már egy újabb filiálét is magának tudhat, a Corvin negyed után a Bajcsy Zsilinzsky úton is bulizhatnak már közösen a gamerek. A környezet mindkét bárban illeszkedik a tematikához, orkok, cosplay sztárok, katonák, szörnyek és varázslók képei mindenhol. A Barcraftban is kapható alkoholos italok, amiket a designhoz hasonlóan a hely szelleméhez szabtak; a különböző geek koktélok a játékokban szereplő karakterekről és itemekről lettek elnevezve - pl.: Queen of Pain, Steampack, The Swarm -  és úgy készítik el, hogy azokra maguk az italok is hasonlítsanak.

https://www.facebook.com/barcraftbudapest/

https://www.facebook.com/barcraft2/

 Infinity e-sport bár

Gazdag italkínálat, meleg étel és több tucat gép, számos kivetítő és konzol, ez az Infinity a Rákóczi tér sarkán. Minden asztal felett tv kedvez a közvetítések nézőinek, a gamer székek mögött kényelmesen elférnek az aktuális játék nézői is.Rendezvényekre VIP szoba áll rendelkezésre, egyébként is jellemzőek a helyre a tágas, nagy terek, így kényelmesen szórakozhatnak a vendégek akkor is, ha zsúfoltabb nap van. A koktélok, italok nincsenek túlárazva, a kiszolgálás figyelmes!

https://www.facebook.com/infinityesportbar/

 GG Gaming

Talán az egyetlen hazai Esport bár, ahol nem kapható alkohol, itt tényleg a játékon van a hangsúly! Azért ételek és italok persze vannak, senki nem marad éhen vagy szomjan a játékkal töltött órák alatt! A két kínai srác által létrehozott helyen összesen 48 gépet helyeztek el, a cél, hogy a gamerek fejldőhessenek, kvázi ez az esportolók „edzőterme”. Mivel Ázsiában, így Kínában is minden sarkon belebotlik az ember egy esport pubba, ezért a két fiú célja, hogy az ő bárjuk is segítsen abban, hogy Magyarország is felzárkózzon kicsit a nemzetközi Esport világhoz.

https://www.facebook.com/gggamingklub/

Ha érdekel a gamer világ, olvasd el a cikkünket arról, milyen eszközöket alkalmaznak a játék tervezők!

Nézz körül Európa Esport pubjaiban és legyél akár törzsvendég; menő brüsszeli és nyugat-európai állásajánlatainkról érdemes tájékozódni!

game-hell-439523_1920.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://itkocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr6013511347

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ünnepi italmérés 2017.12.25. 14:45:43

Mit üzen a web? Heti alkoholos hírek, költemények: Itt a karácsony, és olyan nincs, hogy szó se róla. A Heti sajtó legjavát is a gépelő ujjak köré csavarta, ez a normális, essünk túl rajta! Hétszentség'17/51 2017. 12. 18. Azt már mindannyian...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása