Beszéljük meg egy sör mellett!

IT Kocsma

Ezek voltak 2017 leghasznosabb kütyü kedvencei nálunk!

2017. december 27. - IT Kocsma Admin

A digitális transzformáció évről évre látványosabban kúszik be a hétköznapjainkba is, így a 2017-es évnek is megvoltak a maga újdonságai és kedvencei is. Utóbbiak azok a cuccok, amik nemcsak a tervezők szerint kell, hogy megkönnyítsék az életünket, hanem a valódi felhasználók, valódi hétköznapjaiban igazából jól teljesítettek és megszolgálták a bizalmat. Összeállítás az év top 3 kedvenceiről és a Petend kollégák saját kedvenceiről.

  1. Külső aksik

Miután a trend előrejelzések szerint alakult a mobilok egyre nagyobb térhódítása, nem meglepő, hogy az ehhez kapcsolódó kiegészítők mind a kedvenc kütyük listáján szerepelnek. Ezek közül is kiemelkednek a külső akkumulátorok, mert sajnos éppen a telefon aksik technológiája van még kicsit lemaradva, a töltés problémája ma még teljesen általános, így kerülhetett ez a termék a leghasznosabbak közé!

  1. Okosórák

2017-es év tényleg az ő évük lett, egyre nagyobb memória és háttértár áll rendelkezésre és az Instagram tanulsága szerint ma már sem nő, sem férfi nem indulhat neki egy rövidebb futásnak vagy edzésnek sem anélkül, hogy okosóra rögzítené minden mozdulatát.

  1. Drónok

Amikor már egy eszköz a gyerekek kezében van, mi több, direkt a számukra is készül változat, akkor tudhatjuk, hogy egy kütyü igazán elért hozzánk és sláger lett. A drónok már évek óta hódítanak, de 2017-ben már nincs az a házi videó, vlog vagy film, amiben ne lenne minimum egy drón felvétel. Az ipari felhasználásról most ne is beszéljünk, mert olyan hatalmas sebességgel fejlesztenek e téren, hogy tényleg elképzelhető, hogy jövőre a karácsonyi csomagot már nem a postás hozza…

De nézzük most, hogy vajon melyek voltak a kollégáink kedvencei, egyáltalán szerepel ezek közül a nagy kedvencek közül valamelyik!

Dorogi Péter, ügyvezető

Damson Cisor bluetooth hangfal       

Ez a hangfal annak a felületnek a segítségével bocsátja ki a hangokat, amelyre rátapasztják az öntapadó korong segítségével; lehet az asztal, ablak vagy akár a hűtőszekrény. Péter tapasztalatai szerint mégis a legjobban az ablakra ragasztva szól. „Nekem nagyon bevált ez a hangfal, mégpedig azért, mert sokkal jobb a hangzása, mint a hagyományos bluetooth hangfalaknak.”

https://www.damsonglobal.com/damson-cisor-mini-portable-bluetooth-speaker

Urbán László, Senior IT Recruiter

Air pods fülhallgató

„Ez a fülhallgató minden pénzt megért, nagyon szépen szól, az Apple igazán ért a designhoz, nekem legalábbis nagyon tetszik a kivitelezés. Rettentő egyszerűen és gyorsan kapcsolódik a telefonomhoz, ami eltérő tapasztalat számomra, a többi bluetooth eszközhöz képest. A hangzás a csúcskategória alját üti meg, ráadásul kiválóan illeszkedik a fülbe.”

https://www.apple.com/hu/airpods/

Dér Alex, IT Recruiter

„Legújabb szerzeményem a csillogó Darth Vader formájú LED lámpa, ami annyira menőn néz ki, nagyon feldobja a szobámat, ráadásul éppen aktuális, hogy megvettem, hiszen most jött ki a legújabb Star Wars film. „

https://www.gearbest.com/novelty-lighting/pp_765529.html

Falcsik Andrea, Marketing Manager

„Az én idei kedvencem egy villanykörte formájú, egyedi dizájnú éjszakai fény és párásító készülék egyben. Ez minden egyben, amire vágytam! Nappal nagyon jól néz ki a polcon, amikor pedig este bedugult orral bekuckózok egy bögre teával, akkor nem csak hangulatos fényeket ad, hanem párásít is, bár nem hatalmas hatásfokon, de remélem, segít a gyógyulásomban!

https://www.gearbest.com/night-lights/pp_946656.html?wid=21

 Ha érdekelnek a tech innovációk, olvasd el ezt a cikkünket is!

Ha így évvége felé megnéznéd már, mégis kik vagyunk, akkor kattints!

 camera-1866961_1920.jpg

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://itkocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr1413526447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2017.12.27. 10:29:07

A külső akksik témájában milyen újdonság volt 2017-ben, hogy az lett az első? Az okostelefonok akksija ugyanilyen nevetséges a bevezetés óta, bár kisebb visszalépés tényleg megfigyelhető az üzemidőben...
süti beállítások módosítása