Beszéljük meg egy sör mellett!

IT Kocsma

7 cikk, ami segíthet legyőzni a karrier félelmeidet

2019. január 07. - IT Kocsma Admin

Ralph Waldo Emerson híres mondása, miszerint tégy meg mindent, amitől csak félsz, teljese egészében vonatkoztatható a karrieredben való haladásra is. Jó, persze mindannyian tudjuk, hogy mondani sokkal könnyebb, mint csinálni…

Mindezzel együtt a karrierguruk szerint, elképesztő léptékben haladsz előre, ha a félelmeidet jól használod, csak az a kérdés ezt hogyan kell csinálni? Az alábbi összeállításban a legkülönbözőbb magazinokból idézünk egy-egy olyan mondatod, ami közelebb vihet ahhoz, hogy legyőzd a munkahelyi félelmeket.

1.„Az egyik legnagyobb akadály, ami hátráltathat abban, hogy haladjon a karriered, illetve sikereke érj el az a perfekcionizmus. De vajon tudod-e, hogy a félelmek legyőzéséhez nem kell tökéletesnek lenni?” (Tiny Buddha)

https://tinybuddha.com/blog/one-thing-need-know-overcome-perfectionism/

2.„Fontos, hogy emlékeztesd magad, hogy a félelem nem külső tényező, hanem belőled jön, ha tudatosítod magadban, hogy miért és mitől tartasz, sokkal valószínűbb, hogy le tudod győzni ezt az érzést.” (Entrepreneur)

https://www.entrepreneur.com/article/61922

3.„Ne aggódj, amikor úgy érzed, hogy teljesen egyedül vagy a félelmeiddel! Valójában mindenki ugyanattól az öt alapvető dologtól fél.” (Psychology Today)

https://www.psychologytoday.com/intl/blog/brainsnacks/201203/the-only-5-fears-we-all-share

4. „A túlterheltség sokakat tart vissza attól, hogy nagyobb, bátrabb projektekbe vágjanak bele, hallassák a hangjukat a megbeszéléseken vagy akár csak, hogy egy kicsit több mindenbe, érdekesebb dolgokba fogjanak bele a munkahelyükön. A meditáció remek eszköz a szorongás leküzdésére, amit könnyű elsajátítani és nagyon hatékony módszer.” (Lifehacker)

https://lifehacker.com/try-an-s-o-s-stop-organize-secure-when-you-re-over-1477798160

5.Akad olyan is, amikor röhejesnek tűnik egy-egy trükk, mégis működik és segíthet egy kicsit abban, hogy felturbózd az önbizalmadat. (Business Insider)

https://www.businessinsider.com/ways-to-boost-your-self-confidence-2012-11?op=1#create-your-own-digital-avatar-3

6.Belefáradtál a munkába? Tanuld meg, hogyan győzheted le a félelmeidet! (DailyWorth)

http://www.dailyworth.com/posts/2765-what-to-do-if-you-re-stuck-in-your-job?utm_source=NL&utm_campaign=dailymuse

7.Ha jó csapatban akarsz dolgozni, akkor nemcsak a a saját félelmeiddel kell szembenézni, hanem tudnod kell azt is, a többiek mitől félnek! (Inc.)

https://www.inc.com/aaron-skonnard/how-to-create-a-no-fear-culture.html

Ha a félelmeidet legyőzted, olvasd el, mitől lehetsz te is kitartó!

fear-2019930_1920.jpg

(Forrás:TheMuse.com)

A bejegyzés trackback címe:

https://itkocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr6914544708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása