Beszéljük meg egy sör mellett!

IT Kocsma

Lusta edzők, kosz és zsúfoltság – de nem ezekben a termekben!

2018. január 25. - IT Kocsma Admin

Azoknak, akik most kezdenek bele, azoknak, akik még keresik az igazit és azoknak , akik nyitottak az újra. Tapasztalati gyűjtésünk a legjobb edzőhelyekről!

Nagy Tamás, Senior IT Recruiter: Skyfitness

A Skyfitness egyik legnagyobb erőssége a családias hangulat, annak dacára, hogy ez egy kifejezetten nagy terem. A recepciós lányok kedvessége azoknak is nagyon fontos, akik már régi vendégek, de ha valaki végre rászánja magát és először látogat egy terembe különösen fontos, hogy legyen bármilyen kérdése, arra barátságosan válaszolnak. A hely nagyon jól felszerelt és mindig tiszta, rendezett, egy kifejezetten modern és igen kulturált fitneszterem. Könnyű parkolni, mivel van ingyenes lehetőség erre, a szauna, a büfé egy ilyen helyen már alapnak számít és itt az is. Amire érdemes figyelni, hogy itt bizony fényképes igazolványt kérnek, akár lakcímkártyát is és bár ez tűnhet felesleges adminisztrációnak és kukacoskodásnak, az intézkedés oka, hogy ezzel is szeretnék biztonságosabbá tenni az edzőtermet.

 http://skyfitness.hu/

 Urbán László, Senior IR Recruiter – Fitness 5 & Gym

A Fitness 5 & Gym Self Store Plaza igazi profi hely, hatalmas 3000 négyzetméteres wellness, fitness terem. A hatalmas méretéből adódóan nincs az az érzése az embernek, hogy valaki folyton a hátában liheg, ami nem utolsó szempont. Habár hatalmasak a terek, a különböző gépek mégis okosan vannak elhelyezve, nem kell feleslegesen bolyongani megszakítva ezzel az edzést. A nagy tér előnye az is, hogy legyenek bármilyen sokan a sok gépen eloszlik a tömeg és szinte soha nem kell várakozni, akad szabad alkalmatosság. A tisztaság ugyan alapvető követelmény, de nem mindenhol adnak erre olyan sokat, mint itt, a takarítás folyamatos, ráadásul arra is figyeltek, hogy szelektíven gyűjthető a hulladék. Ami még szintén előny, hogy nem lazsáló, tereferélő edzőket talál itt, akinek segítségre van szüksége, hanem profi és tapasztalt szakembereket, akik tényleg minden kérdésre tudnak és akarnak is válaszolni.

http://obudafitness5.hu/

 Gelencsér Péter, Senior IR Recruiter – Buda Fitness

 Vannak helyek, amelyek sokkal menőbbnek állítják be magukat, mégsem ugorják meg a szintet. A Buda Fitness árban nem a legmagasabb kategória, ami persze csak előny, de az árakhoz képest mégis szuperek a szolgáltatások, simán versenyre kelnek a fentebb említett cool termekkel. Az edzők kiemelkedően jók és ugyanez mondható el az órarendi órákról is. Ez utóbbiból egész nap lehet válogatni, hamar megtalálja mindenki a neki legjobban tetsző órát, edzőt. Ami szintén bónusz, hogy ingyenes a szauna és az a helyzet, hogy a jó órák, a jó fej edzők és a jó ár egyenes következménye, hogy jó a hangulat is. Ami tulajdonképpen az egyik legfontosabb dolog, ha valaki szeretné szokássá tenni az edzések látogatását.

 http://www.budafitness.hu/

 Falcsik Andrea, Marketing Manager– Miami Balett Budapest

 A Miami Balett az a hely, ahol kissé minden rendhagyó. Itt ugyanis nem nyolcéves kislánykák ugrálnak tütüben és tizenéves sudár nagylányok sanyargatják magukat, hanem felnőtt, akár negyvenes dolgozó nők, teljesen tetszőleges testalkattal és háttérrel. Itt nem a profizmus az első, csakis az oktatásban. A tanítványok szerelmesek a balettbe, de nem erre teszik az életüket. Az ide jelentkezők először egy nyolcalkalmas képzésen vehetnek részt, aminek során megtanulhatják a tánc alaplépéseit, a helyes kar- és lábpozíciókat, a balett kifejezéseit. Ezt követően lehet jelentkezni a kezdő órára és innen vezet aztán az út a magasabb szintekig. Az, hogy milyen szinten vesz részt valaki az órán, és milyen szinten sajátítja el a balett technikát, az kinek-kinek egyéni motivációján múlik. Ha már motiváció; egy évben kétszer balett bemutatót tartanak, amit a családtagok, ismerősök is megnézhetnek!

http://www.miamibalett.hu/

 A különböző szolgáltatásokat bemutató sorozatunkban elolvashatod, hol vannak a legjobb kávézók, ahol dolgozni is lehet, a legjobb pesti borbély üzleteket és a legmenőbb e-sport bárokat!

 Ha már van menő fodrászod, tudod, hol a legjobb a kávé, hol edzheted a testedet és melyik bárban érdemes kifújni a fáradt gőzt, az sem árt, ha megtalálod a legjobb munkahelyet!

rock-1573068_1920.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://itkocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr7713602013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása